Skip to content Skip to footer

Nagelstyliste

6 weken

duur

1x p/week

les dagen

Certificaat

niveau

26 Sep 2024

startdatum

nl- farsi

taal

Overzicht

Polygel is een van de meest bekende technieken voor nagelverlenging, ook wel bekend als kunstnagels. Bij deze techniek wordt de nagel gemodelleerd met een mengsel van poeder en een vloeistof genaamd liquid. Het Polygel product bestaat uit fijne deeltjes die, in combinatie met de liquid, geactiveerd worden om het gewenste resultaat te bereiken.”

Opleiding Nagelstyliste Polygel – Basisopleiding inclusief Certificaat

Leer binnen slechts 6 dagen professioneel Polygel nagels/BIAB zetten en bijvullen.

Deze cursus voor het plaatsen van Polygel nagels vormt een uitstekende start voor het opbouwen van een carrière als nagelstyliste of simpelweg als hobby om jezelf en anderen van prachtige nagels te voorzien. De opgedane kennis stelt je in staat om eenvoudig bij te verdienen, aangezien er momenteel veel vraag is naar het zetten van Polygel nagels.

Klanten zullen regelmatig terugkomen voor het bijvullen van de nagels of het zetten van nieuwe. Zo bouw je snel een klantenkring op (en een mooi inkomen)! Na succesvolle afronding van deze opleiding/workshop ontvang je het certificaat Polygel Technieken.

De cursus duurt 6 les-dagen (ongeveer 5-6 uur per dag), verdeeld over een periode van 6 weken. Op de eerste dag leer je hoe je Polygel nagels op een deskundige manier zet. Enkele weken later, tijdens de laatste dag, leer je hoe je de eerder gezette Polygel nagels kunt bijvullen, zodat ze er weer als nieuw uitzien! Ze zijn immers alweer een stukje uitgegroeid en dat moet worden bijgewerkt. De training combineert theorie en praktijk, waarbij de nadruk op praktische vaardigheden ligt.

Tijdens de training leer je onder andere:

  • Het plaatsen van nageltips zonder luchtbellen
  • Het vijlen en vormgeven van nageltips
  • Het aanbrengen van Polygel
  • Het creëren van een droog manicure met een witte Polygellijn of een kleur
  • De afwerking van de nagels
  • En nog veel meer praktische tips!

In deze 6 dagen leer je alles wat je moet weten over het plaatsen en bijvullen van Polygel nagels, zodat je deze vaardigheden kunt toepassen in je eigen salon of bij vrienden.

De belangrijkste resultaten van deze training zijn:

  • Het zelfstandig kunnen plaatsen van prachtige Polygel nagels bij anderen of jezelf.
  • De mogelijkheid om gemakkelijk extra inkomen te genereren.

Prijs: Workshop inclusief gebruik van onze materialen: 1550.- euro.

Klanten die bij ons een Polygel cursus hebben gevolgd, ontvangen een 10% kortingspas voor standaardkorting op onze producten.

Vooropleiding: Er is geen specifieke vooropleiding vereist voor deze opleiding.”6

BIAB techniek(een mooie combinatie)

Ontdek de natuurlijke schoonheid van nagels met onze Natural Nail Treatment (BIAB) opleiding! Wij bieden een breed scala aan technieken en systemen die voor deze behandeling kunnen worden gebruikt. Met onze benadering worden de natuurlijke nagels niet alleen prachtig gestyled, maar ook gezonder dan ooit tevoren. Nagelstyling hoeft niet langer schadelijk te zijn.” 

Biab Cursus excl. Pakket: € 850.00

Heb je een kortingscode van Sayna Academy of heb je je ingeschreven in december? Geef deze code dan door en ontvang Polygel – en Biab-technieken in één pakket voor € 1550,00.”

WERKEN:

Werk jij met gel/ Polygel en/of Biab van een ander merk en wil je graag overstappen? Kies dan voor onze omscholingsmodule. Voor €850,00 ex btw ontvang je een compleet gel/ Polygel – of Biab startpakket ter waarde van €1200,00 ex btw én ontvang je een gratis lesdag (hand verzorging) ter waarde van €350.00

Polygel of GEl

1.550
00
  • Geen verplichte voorkennis

BIAB TEchniek

850
00
  • Geen verplichte voorkennis
Nagel cursus registratieformulier
Naam
Naam
Voonaam
Achternaam
Address
Address
Postcode
Stad
Land
Opleiding:
Taal:

Subscribe to the updates!

Subscribe to the updates!