Skip to content Skip to footer

Apparaten & Trainingen

1 Dag

duur

1

les dagen

Certificaat

niveau

8 aug 2023

startdatum

nl- farsi

taal

WAT IS HYDRO / AQUA FACIAL

Hydro facial bestaat uit drie stappen. die drie stappen samen met het apparatuur en de producten die gebruikt zullen worden tijdens een behandeling. Hiermee zullen de deelnemers kennismaken om ervaring op te lopen met het apparatuur en de producten. Ook zullen we het manier van het behandelen bespreken.

WAT IS LED THERAPIE

LED Therapie is een manier voor het herstellen van de huid. Hiermee stimuleren we door middel van een LED licht de celdeling en huidweefsel stimuleert waardoor het herstelproces sneller plaats zal vinden.

ONIX Radiofrequntie

Novasonix presenteert graag de nieuwste innovatie op het gebied van esthetische apparatuur: ONIX. Door zijn grote veelzijdigheid kan hij een breed scala aan behandelingen uitvoeren, allemaal met een frequentie van 448 KHz.

Resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste sessie. Ontworpen voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Regenererend, contourvormend, verstevigend en anti-aging effect. ONIX gaat een stap verder, aangezien het geavanceerde technologie biedt tegen een zeer concurrerende prijs, waardoor uw apparatuur in zeer korte tijdwinst zal opleveren.

High Frequentie

Is een externe applicatie die een bacteriedodend effect produceert door de vorming van ozon aan het oppervlak van de huid, via de glazen elektrode, waar de lucht vonken tussen de elektrode en de huid met zuurstof. De hoogfrequent behandeling is geschikt voor elk huidtype. Of je nu een droge huid hebt, een oude wordende huid, acné huid, vette huid, verslapte huid.

ontwikelen:

Sayna Skin and Beauty Academy blijft groeien en haar kennis verbeteren in het gebruik van moderne machines op het gebied van schoonheid. Wij dragen deze kennis en bewustwording met trots over aan enthousiaste studenten. Blijf in contact met onze academie om op de hoogte te blijven van de nieuwste trainingen.

Hydrafacial cursus

1.180
00
  • Incl. Apparaat

Aqua Hydrafacial

3.500
00
  • Incl.Apparaat

High
frequentie

250
00
  • Incl.Apparaat
Selecteer een geldig formulier