Skip to content Skip to footer
Sayna Mobin

Mijn ervaring in de beauty branche is jaren geleden als hobby in Iran begonnen en gaandeweg heb ik mij in het afgelopen decennium laten opleiden tot een ervaren beautician.
Zo heb ik mijn beauty vaardigheden nogmaals in Nederland verworven door het succesvol behalen van diverse diploma’s en certificaten op dit vakgebied zoals:
1- Schoonheidsspecialiste;
2- Skin-expert;
3- Skin Master;
4- Microblading;
5- Microneedling;
6- Hand en voetverzorging
7- Brows styling;
8- Hightech radiofrequentie apparaten;
9- Massage etc.

Omdat ik in 2004 mijn Bachelor (English teaching and translation) en in 2009 mijn Master (Language and communication) in Iran had behaald, besloot ik mijn onderwijsvaardigheden in Nederland te combineren met mijn vaardigheden op het gebied van schoonheid.
Inmiddels ben ik een CRKBO geregistreerd erkend docent en heb ik in samenwerking met diverse beauty-academies lessen gegeven op het gebied van huidverzorging en schoonheidsspecialiste.
Tevens heb ik In Juni 2020 Saynaskinandbeautyacademy/clinic opgericht.

Prachtige rustgevende salon.
Mooie ambiance waar je fijn tot rust komt en een fijne behandeling krijgt.
Ervaren behandeling en kwalitatieve produkten met ruime uitleg daarvan.
Behandeling als zeer prettig ervaren een echte aanrader voor iedereen.

Sanaz

Sanaz

Ik had zojuist mijn eerste gezichtsbehandeling (ooit) bij Sayna en ben meer dan tevreden. Mijn gevoelige huid is professioneel geanalyseerd, op persoonlijke wijze gekalmeerd en ik kreeg uitstekend advies. Thanks Sayna, ik kom zeker terug!

Louise

Louise

Very friendly environment, and I could see the effect even after two treatments. Still having the monthly treatments for the optimal results. I would definitely recommend this clinic.
Oemania Awan

Oemania Awan

Heb jij vragen?
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Subscribe to the updates!

Subscribe to the updates!