Skip to content Skip to footer

Ontdek onze opleidingen

Schoonheidsspecialist(e)

Ben je geïnteresseerd in werken in beauty en huidverzorging, wellness en schoonheidsverzorging? Werk je graag netjes, snel en blijf je daarbij rustig? En vind je het leuk om met mensen die schoonheid belangrijk vindt te werken? Dan past een toekomst in de schoonheidsverzorging perfect bij je. Onze opleiding Schoonheidsspecialist is echt iets voor jou. In 26 weken leer je alles op het gebied van schoonheidsverzorging en beauty. Je wordt klaargestoomd om als zelfstandig schoonheidsspecialist aan de slag te gaan.

Skin master

De opleiding huidexpert biedt een verdieping in de anatomie van de huid, huidsystemen, huidanalyse, huidtypes, huidproblemen, aandoeningen, hygiëne en klantrelaties. Het doel is om vakkennis en de juiste interpretatie te combineren voor een behandelplan op maat. Je werkt cases uit met aandacht voor: klantopvolging, kuren, advies, kennis van de markt en producten en verkoopmethode. we leren de klassieke methode, maar we gaan ook naar actuele trends. Andere thema’s die worden uitgediept zijn: trends als wenkbrauwstyling, huidveroudering, cosmetica en cosmeceuticals, ingrediëntenleer, zonbescherming, nutricosmetica, deontologie, wetgeving en verzekeringen.

Nail Stylist

We bieden een breed scala aan cursussen nagelstyliste hier bij Sayna Skin And Beauty, die zijn ontworpen om vanuit het comfort van uw eigen huis te worden bestudeerd. Of je nu werkt, voor je gezin zorgt of gewoon andere verplichtingen hebt, een drukke levensstijl betekent niet dat je het nastreven van je doelen en het ontwikkelen van je carrière moet missen. Daarom kun je ons aanbod aan cursussen voor nagelstylisten in je eigen tempo volgen, waar en wanneer je maar wilt.

Hand en voetverzorging

Dit is een opleiding om in je salon op zeer vakkundige wijze cosmetische en wellness hand en voetbehandelingen te kunnen uitvoeren.
Deze opleiding is vooral praktijkgericht en de theorie dien je hoofdzakelijk te bestuderen. Het lesmateriaal kenmerkt zich door de heldere uitleg, duidelijke informatie, voldoende oefeningen en vele foto’s.

Allround PMU

Bij Sayna skin and beauty academy – Beautyschool bieden we een breed scala aan Permanente Make-Up cursussen aan. Of je nu een beginnende PMU-artiest bent, ervaren PMU-artiest of geen ervaring hebt, ons lessenaanbod zal zeker aan ieders behoeften voldoen.

Brows Stylist

Bij Sayna skin and beauty academy  bieden we een breed scala aan brow stylist  opleiding aan. Of je nu een beginnende PMU-artiest bent, ervaren PMU-artiest of geen ervaring hebt, ons lessenaanbod zal zeker aan ieders behoeften voldoen.

Subscribe to the updates!

Subscribe to the updates!