Skip to content Skip to footer
Skin Care
Klik Hier
Product kennis
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Ontdek onze Cursussen

Basic Facial

De Basic Facial is de eerste stap die gezet moet worden om verder te kunnen in de wereld van Skin care! Want het is en blijft een van de basics wat ook af te leiden is uit de naam. Schrijf je gauw in voor de basic facial workshop en zet jouw eerste stap!

Voor meer informatie of vragen over de workshop wordt u geraadpleegd om contact op te nemen met ons. Daar zullen al uw vragen worden beantwoord.

Microneedling Plus​

 

Microneedling Plus! een van DE manieren om de huid te behandelen. in microneedling wordt de methode gebruikt van het vaak penetreren van de huid op een hele kleine schaal waardoor uw huid gestimuleerd wordt om te beginnen met herstellen.

Producten Kennis

Hier zal je alles te weten krijgen over de talloze producten en product soorten die je tegemoet zult komen in je carriere als bijvoorbeeld beautician! hoe meer je weet over ded producten die je dagelijks gebruikt hoe beter je initiatief zal zijn en des de beter je je klanten zult kunnen helpen.

in deze workshop werken wij met het merk SPA Sallonne Pro Amsterdam.

Apparaten & Trainingen

De Aqua en hydra facials zijn cursus die we samen uitgebreid zullen behandelen, wat het verschil is en ook hoe LED-therapie hierbij van pas kan komen

Lichaams Behandeling

Of je nou wel of geen starterpack aanschaft voor deze workshop(wordt wel dringend aangeraden) ben je van harte welkom natuurlijk zal het lastiger zijn zonder de starterpack maar het is zeker haalbaar.

BioPeeling

Workshop Biopeeling. Vindt hier alle informatie over de biopeeling workshop. druk op de lees meer knop om meer te lezen over de workshop en ook om de inschrijf pagina te vinden!

Bijlessen Anbos Examens

Hier kunt u uw zelf inschrijven voor verschillende soorten bijles. Denk hierbij aan privegroep, groep- en prive lessen. Wilt u meer weten? druk dan op de Lees Meer knop.

Subscribe to the updates!

Subscribe to the updates!