Skip to content Skip to footer

Skin & Beauty Expo - Beurs
Events

sayna

Motivational,progresressive & Innovative

01

ABOUT Expo-beurs

Om alle nieuwe ontwikkelingen op
het gebied van huidverzorging met u te delen, organiseert Sayna Skin & Beauty Academy jaarlijks een expo-beurs, die dit jaar op 25 september wordt gehouden.

Sayna

Expo 2022

5 September Rotterdam

In 2022 werd de Expo Seminar gehouden in een kleiner format bij het Van der Valk Hotel in Nieuwerkerk aan den Ijssel. Bij deze expo werden de nieuwste hightech apparaten geintroduceerd op het gebied van huidverzorging, laserbehandelingen, massagebehandelingen en haarverstevigingsbehandelingen. Ook de nieuwste en effectieve producten van de Erickson-lijn uit Parijs werden geïntroduceerd.
Deze expo werd meertalig verzorgd in de talen Farsi, Nederlands en Engels en in aanwezigheid van Nederlandse partners en met medewerking van de Erickson-lijn uit Parijs

productive

Informative

De expo ging gepaard met: - een speciale onderwijs training voor het Line BTX Botox-effect; - een korte training voor het gebruik van een fractioneel huidliftapparaat met radiofrequentie; - en met de mogelijkheid om producten en apparaten te testen. Hoogfrequente hydro faciale apparaten behoorden onder meer tot de apparaten die in deze expo werden geïntroduceerd. Tijdens de Expo Seminar konden de deelnemers genieten van een heerlijke en uitgebreide lunch. Aan het einde van het Seminar werden de (update)certificaten overhandigd aan de deelnemers en ze ontvingen geschenkpakketten met daarin het nieuwste liftende en verjongende serum van het merk Erikson en enkele geschenken van het bedrijf "Nem Cosmetic" een partner van Sayna Skin en Beauty Academy. Aan het einde van het Seminar werden de (update)certificaten overhandigd aan de deelnemers en ze ontvingen geschenkpakketten met daarin het nieuwste liftende en verjongende serum van het merk Erikson en enkele geschenken van het bedrijf "Nem Cosmetic" een partner van Sayna Skin en Beauty Academy.

Expo 2023

In 2023 wordt deze Expo-beurs op een veel grotere schaal gehouden in Roosendaal op 25 september. De toegangsprijs van deze expo is 150 euro. En vergeleken met vorig jaar is de toegangsprijs met 30% gedaald. De startdatum van de inschrijving voor deelname aan deze Expo is 7 juli 2023.

Dit jaar hebben wij ook meerdere bedrijven en vertegenwoordigers in de skin- en beautysector de mogelijkheid gegeven om deel te nemen. Ook het concept van een beautymagazine, dat voortaan jaarlijks zal verschijnen, is toegevoegd aan de nieuwe Expo-beurs.

time for

updating professional knowledge and information

exchange of
knowledge & experiences

Beauty Beurs Utrecht 2023

Momenteel biedt Sayna Skin & Beauty Academy, als een van de aanbieders van huid- en schoonheidscursussen met een modern concept, haar studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan internationale beurzen en schoonheidsevenementen om haar hen te motiveren en verder te begeleiden

Op 25/26/27 maart vindt de Beauty Beurs plaats in Utrecht. Ben je lid van de academie of student van de academie, dan is jouw toegangsbewijs gratis en krijg je deze cadeau van Sayna Skin & Beauty Academie. Alle andere gegadigden die geïnteresseerd zijn, kunnen 75% korting krijgen op toegangskaarten via Sayna Academy door een speciale code te ontvangen.

Bent u lid van Sayna Skin & Beauty Academy? Het gehelde bedrag van het ticket wordt dus door ons betaald!

Stuur ons een e-mail voor meer informatie en ontvang een speciale code.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam