Skip to content Skip to footer

WAT IS DE HYDRAFACIAL BEHANDELING

D

e Hydra Facial -behandeling is precies wat u zoekt als u vindt dat uw huid speciale liefdevolle zorg van een professional nodig heeft. Vooral als u zich zorgen maakt over harde behandelingen met lange hersteltijden. Een ruwe, doffe huid, puistjes en verstopte poriën kunnen alle Met Hydra Facial -behandelingen ervaart u een zacht, effectief alternatief voor andere behandelingen die uitzonderlijke resultaten opleveren, zelfs in slechts één behandeling.

De Hydra Facial -behandeling combineert reiniging, exfoliatie, hydratatie en antioxidantbescherming voor de huid. Het is een niet-invasieve, innovatieve, relatief nieuwe procedure die de huid verbeterende resultaten oplevert die vergelijkbaar zijn met microdermabrasie of laserexfoliatie. Als u Als u een van deze behandelingen of een laserbehandeling of chemische peeling hebt onderzocht of meegemaakt, heeft u misschien wel eens gehoord van deze verjongende behandeling. Hydra Facial-behandelingen kunnen alleen worden toegediend door getrainde en erkende schoonheidsspecialisten en artsen.

Terwijl microdermabrasie de huid reinigt door kristallen of diamantschilfers te gebruiken, blaast de Hydra Facial -behandeling de huid in feite met uitbarstingen van vloeistof. In tegenstelling tot microdermabrasie of laserpeeling, veroorzaakt Hydra Facial niet de huidbeschadiging die vaak wordt gezien bij die specifieke huidverzorgingsbehandelingen.

Deze specifieke machine doordrenkt uw huid met sterke, heilzame ingrediënten om uitstekende resultaten te bereiken door middel van een zacht, op vloeistof gebaseerd exfoliëringsproces. Een behandeling duurt doorgaans ongeveer 30-45 minuten van begin tot eind. Dit zal een aantal verschillende huidverzorging behandelen. Aspecten met een combinatie van reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie.

HOE DE HYDRAFACIAL WERKT:

  • Extractie

Deze eerste, diepe reinigingsstap zorgt ervoor dat vloeistoffen gemakkelijk dode cellen van het huidoppervlak kunnen verwijderen. Het verwijdert ook olieachtige afscheidingen zodat huidverzorgingsingrediënten de huid kunnen binnendringen. Poriën worden losgemaakt en doordrenkt met een mild mengsel van salicylzuur, melkzuur en glycolzuur, waardoor poriepluggen – die anders inflammatoire acne kunnen veroorzaken.

  • Reiniging en serumfusie

De unieke Hydra Facial tool hydrateert de huid effectief met een combinatie van voedingsrijke oplossingen die door een circulair proces diep in de huid doordringen.

  • Antioxidant fusie

Hyaluronzuur kan het verschijnen van rimpels snel verminderen. Deze stap stimuleert de productie van collageen en elastine, waardoor fijne lijntjes worden geminimaliseerd en de huid wordt gehydrateerd. Peeling Deze stap is met name essentieel voor het behoud van een gezonde, stralende huid.

  • Exfoliatie

De Hydra Facial -behandeling exfolieert effectief en grondig droge, dode huidlagen – comfortabel en zonder roodheid of irritatie. LED-lichttherapie

  • LED-lichttherapie

Kan een effectieve aanvulling zijn op de behandeling. De door energie uitgestraalde licht kan de productie van elastiek en collageen verhogen door de groei van huidcellen te vergroten. Tijdens het Hydra Facial proces worden losgemaakte poriepluggen en vuil verwijderd met een combinatie van chemicaliën om vuil en andere achtergebleven deeltjes op te zuigen. Dit reinigt de huid grondig en verkleint de kans op toekomstige acne-uitbarstingen.

Uw huidverzorgingsprofessional kan ook de toediening van aanvullende chemicaliën aanbevelen voor een speciaal op maat gemaakte behandeling voor u en de individuele behoeften van uw huid. Het Hydra Facial -apparaat kan bijvoorbeeld bepaalde producten leveren die zijn ontworpen om rimpels te verminderen en de groei van gezonde cellen te stimuleren.

Een Hydra Facial-behandeling duurt van begin tot eind slechts 30-45 minuten, daarna kunt u uw normale activiteiten direct weer hervatten. U kunt zelfs direct na de behandeling make-up aanbrengen.

 

Welke resultaten zie ik als resultaat van de Hydra Facial behandeling?

De behandeling reinigt uw huid en zorgt voor een stralende en egalere teint in het algemeen. Patiënten merken doorgaans een sterk verbeterde hydratatie van de huid, minder donkere kringen en een dramatische vermindering van fijne lijntjes en rimpels. Zelfs na slechts één behandeling, verbeterde huidskleur en verfijning kan zichtbaar zijn. De gladmakende, hydraterende resultaten houden gewoonlijk minstens vijf tot zeven dagen aan.

Hoe vaak moet de behandeling worden herhaald?

Vaak wordt één behandeling per maand aanbevolen om huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, tekenen van irritatie, bruine vlekken of een vette of verstopte huid op de meest effectieve manier te verminderen. Een voortgezet regime van Hydra Facial -behandelingen kan worden aanbevolen om een ​​aanhoudende gezonde huid te behouden resultaten.

Een Hydra facial kan ook een geweldig hulpmiddel zijn om u te helpen er op uw best uit te zien en u op uw best te voelen terwijl u zich voorbereidt op een speciale gelegenheid. U zult onmiddellijk resultaat zien, zonder uitvaltijd.

Is het pijnlijk en zijn er bijwerkingen van een Hydra Facial-behandeling?

Gelukkig, aangezien de Hydra Facial de huidcellen niet verdampt, ervaren de meeste patiënten geen significante bijwerkingen of uitvaltijd van de behandeling. Het wordt over het algemeen goed verdragen, zelfs door een gevoelige huid. Toch, hoewel deze technologie relatief zacht is, de impact van de vloeistoffen en de zuigende werking kunnen in sommige gevallen lichte irritatie veroorzaken.

Er is meestal geen ongemak tijdens de procedure. Patiënten zijn vaak blij en onder de indruk van de onmiddellijke effecten die worden gezien, waaronder een heldere, bedauwde, verfrist huid. Het is hydraterend en niet-irriterend. Hydra Facial is niet alleen een kortetermijnoplossing voor een verbeterd uiterlijk van de huid; het verbetert effectief de algehele kwaliteit van de huid. Het is een gezond onderdeel op lange termijn van een goed afgeronde huidverzorgingsroutine en behandelplan.

Ben ik een goede kandidaat voor een Hydra Facial -behandeling?

Hydra Facial is geschikt en geschikt voor de meeste huidtypes. Het is effectief op een verouderende huid, van verschillende etniciteit, droog of vettig. Het kan ook het verouderingsproces van uw huid vertragen, waardoor de behoefte aan meer huid mogelijk wordt vertraagd. Invasieve procedures.

Een Hydra Facial reinigt de huid effectief en zorgt voor een infusie van serum, maar sommige huidproblemen vereisen een agressiever behandelplan. Onthoud dat de Hydra Facial -behandeling alleen kan worden toegediend door getrainde en erkende schoonheidsspecialisten en artsen.

De huidverzorgingsprofessionals van Sayna Skin&Beauty zijn uitgerust, opgeleid en voorbereid om het best mogelijke behandelplan voor u als uniek individu te beoordelen en toe te passen. Uw huid verdient het allerbeste in gekwalificeerde professionele zorg. Vraag een persoonlijk consult aan met een expert bij Sayna Skin&Beauty en beschouw een Hydra Facial -behandeling als een effectief hulpmiddel in uw huidverzorgingsregime.

Leave a comment