Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sayna Skin & Beauty Clinic presenteert graag de nieuwste innovatie op het gebied van esthetische apparatuur: ONIX. Door zijn grote veelzijdigheid kan hij een breed scala aan behandelingen uitvoeren, allemaal met een frequentie van 448 KHz.

De RF-Lifting (Radio Frequency Lifting) is een huidcorrectie zonder dat er een operatie aan te pas komt. In de cosmetische wereld is deze techniek de laatste tien jaar populair. De RF-behandeling is een effectieve en veilig manier om uw gezichtshuid te verjongen. Bij deze manier van huid lifting is er geen herstelperiode of pijnstilling nodig. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een operatie.

De behandeling is gericht op een snelle verandering van de huid. RF-huidcorrectie biedt voor een pijnloze facelift. Rimpels worden gladgestreken, de elasticiteit neemt toe en uw gelaat krijgt de jeugdige uitstraling terug. Behandeling + led therapie.

Resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste sessie. Ontworpen voor gezichts- en lichaamsbehandelingen. Regenererend, contourvormend, verstevigend en anti-aging effect.

4 BEHANDELINGEN:

  • Lichaamscontouren
  • Weefselregeneratie
  • Liftend effect
  • Anti-aging behandelingen

Prijs: 150,00 euro Per Behandeling.

Leave a comment