Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

De Hydrafacial behandeling gaan in 3 stappen.

Een HydraFacial is een behandeling die bestaat uit 3 stappen, die je huid meteen een mooie, stralende glow geeft. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken.

De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat.

De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid. Als je de behandeling herhaalt, kun je heel mooi een ongelijkmatige teint corrigeren, fijne lijntjes en rimpels zachter maken en de zichtbaarheid van grove poriën of acne verhelpen en voorkomen. Een reeks behandelingen kan een ongelijkmatige teint corrigeren, fijne lijntjes en rimpels gladstrijken, de zichtbaarheid van vergrote poriën verminderen en acne verhelpen en voorkomen.

  • Stap 1 reiniging + peeling
    Met milde ingrediënten zoals glycolzuur, salicylzuur en glucosamine wordt de huid gereinigd en mild gepeeld, dit verwijderd alle dode huidcellen.
  • Stap 2 extracties + hydratatie
    Door middel van vacuümzuigkracht worden de gebieden waar verstoppingen aanwezig zijn zoals bijvoorbeeld de neus en de kin diep gereinigd. Het teveel aan talg wordt vacuüm uit de poriën gezogen en tegelijkertijd wordt de huid gehydrateerd.
  • Stap 3 insluizen + beschermen
    Er worden hoogwaardige antioxidanten en peptiden de huid ingebracht, dit zorgt voor een extra mooie glow.

Reiniging, RF-Facelift, Ultrasound, Serum Therapie, Vitamine en masker, Koeling hammer, LED-therapie,