Skip to content Skip to footer

V

erbeter uw micro-needling-resultaten met onze nieuwe actieve meso-infusies! Meso-needling is een innovatieve nieuwe behandeling die alle voordelen van onze geavanceerde micro-needling-behandeling combineert met de toevoeging van speciaal samengestelde meso-serums die diep in de huid worden doordrenkt voor verbeterde resultaten.

 

Elk meso-serum bevat een unieke, op maat gemaakte reeks actieve ingrediënten die het cel herstel in de transdermale laag bevorderen – met verbazingwekkende collageen inducerende, anti-verouderings- en huid verhelderende resultaten! Meso-needling kan een reeks gerichte problemen behandelen, waaronder dofheid, veroudering, littekens, striae of pigmentvlekken.

Hoe het werkt

Meso-infusies om uw specifieke zorgen aan te pakken! Meso-needling maakt gebruik van ons micro-needling-apparaat om actieve meso-serums in de diepere huidlagen te brengen. Dit wordt uitgevoerd met een geavanceerde, niet-invasieve stempeltechniek om microkanalen te creëren voor verbeterde levering en resultaten.

Deze microkanalen zorgen ervoor dat het speciaal samengestelde serum de dikke, epidermale en dermale lagen kan omzeilen en onmiddellijk kan worden geabsorbeerd voor gerichte problemen.

Uw resultaten optimaliseren

Laten we samenwerken om de veranderingen te zien die u verdient. Onze huidexperts helpen bij het selecteren van een meso-serum dat uw naaldresultaten naar een hoger niveau tilt en voldoet aan uw individuele huidtype, doelen en zorgen. Zij adviseren u waar nodig over de voorbereiding.

 

De eerste resultaten kunnen worden verwacht na uw eerste behandeling en worden geleidelijk zichtbaarder naarmate u doorgaat met uw Meso-needling behandeling. We raden een kuur van drie tot zes behandelingen aan, of zoals geadviseerd door uw huidtechnicus, om langdurige, significante resultaten te bereiken.

 

Veel gestelde vragen / FAQs

  • Wat is het verschil tussen Meso-Needling en Micro-needling?

Meso-needling gebruikt hetzelfde geavanceerde naaldapparaat als onze standaard micro-needlingbehandeling; er wordt echter een andere stempeltechniek gebruikt. Deze techniek is cruciaal voor de levering van het door u gekozen meso-serum, dat een extra laag voordelen biedt bovenop uw standaard naaldbehandeling.

 

  • Is het geschikt voor alle huidtypes?

Meso-needling is een fantastische behandeling die geschikt is voor alle huidtypes. Sommige donkere huidtypes (huidtypes 4-6) kunnen echter twee weken voorbereiding nodig hebben voorafgaand aan de behandeling en dit zal worden geadviseerd door uw technicus. Vraag onze deskundige huidtechnicus welk huidtype u bent en welk meso-serum het beste bij u past!

 

  • Hoe lang duren de Meso-needling behandelingen en wat is de downtime?

De totale behandeltijd is 30 minuten, afhankelijk van de grootte van het gebied en er is weinig tot geen downtime. Na uw sessie kan een lichte roodheid en warmte op de huid worden ervaren, en een paar dagen na de behandeling kan droogheid optreden.

 

  • Kan ik upgraden van Micro-needling naar Meso-Needling?

Ja, dat kan! Bij Meso-needling gaat het erom uw micro-needling-resultaten naar een hoger niveau te tillen en ervoor te zorgen dat u zich richt op uw specifieke zorgen. Vraag uw huidtechnicus voor uw volgende afspraak om te upgraden!

 

  • Wat zijn de voordelen van Meso-Needling Revitalise?

Meso-needling voor revitalisering (photoaging) levert een unieke combinatie van voedend hyaluronzuur, taurine, vitamine C en andere essentiële actieve ingrediënten om de tekenen van veroudering tegen te gaan en de uitstraling van de huid te stimuleren. Na een reeks behandelingen worden fijne lijntjes zachter, wordt de teint helderder en is de huid meer gehydrateerd, waardoor u een bedauwde, stralende gloed krijgt. Verjongt de huid en verhoogt de uitstraling Verzacht fijne lijntjes en rimpels Hydrateert en hydrateert de huid

 

  • Wat zijn de voordelen van Meso-Needling Littekens?

Meso-needling voor littekens (huidvlek) richt zich effectief op littekens en striae om hun uiterlijk te verminderen. Deze behandeling zal het celherstel stimuleren en de huid herstructureren, wat zorgt voor hydratatie, elasticiteit en stevigheid. Meso-needling voor littekens wordt vaak uitgevoerd op het gezicht, de heupen, de dijen en de buik. Vermindert littekens en acne littekens Repareert striae Verstevigt en hydrateert de huid

  • Wat zijn de voordelen van Meso-Needling Pigmentatie?

Meso-needling voor pigmentatie (depigmentatie) maakt gebruik van een krachtige depigmenterende oplossing, doordrenkt met actieve ingrediënten die pigmentproblemen aanpakken. Deze behandeling verwijdert de melanine die in de huid aanwezig is, die verantwoordelijk is voor zichtbare pigmentatie, en helpt de melanineproductie te reguleren met antioxidanten. Vermindert pigmentatie zoals melasma en beschadiging door de zon Verheldert en egaliseert de huidskleur Vermindert de melaninesynthese.

Leave a comment