Skip to content Skip to footer

EFFECTEN VAN MASSAGE DIE U EEN GOED GEVOEL ZULLEN GEVEN

H

et woord massage is afgeleid van de woorden “massa” wat aanraken betekent in het Arabisch en “massein” wat kneden betekent in het Grieks. Massage is een behandeling die wordt uitgevoerd door verschillende wrijftechnieken om de huid, spieren, inwendige organen, stofwisseling, bloedsomloop en lymfestelsels te stimuleren. Dus in tegenstelling tot wat wordt aangenomen, is het niet alleen een luxe, maar ook een medische behandeling. Massage stimuleert de zachte weefsels, die fysiologisch en psychologisch positieve effecten op het lichaam hebben. Daarnaast wordt er zorg en ontspanning geboden op het lichaamsoppervlak. In dit artikel zullen we de talloze effecten van massage opnemen die ervoor zorgen dat u zich goed voelt. Hier zijn de effecten van massage zodat u het als een behoefte kunt beschouwen:

1.. Bloedcirculatie neemt toe tijdens massage; waardoor veel ziekten spontaan kunnen genezen. Een verhoogde bloedcirculatie tijdens massage is uitermate nuttig voor het menselijk lichaam. Door de verhoogde bloedcirculatie en het bloed dat naar de weefsels en organen wordt getransporteerd, vermenigvuldigt de getransporteerde zuurstof zich. Dit helpt zowel bij het genezen van veel ziekten als het lichaam om minder schadelijke stoffen te produceren.

 

2. Massage verhoogt de afgifte van bepaalde hormonen. Massage wordt door specialisten uitgevoerd door opzettelijk druk uit te oefenen op het lichaam en het verhoogt de afgifte van sommige hormonen in het lichaam. Dit helpt bij het genezen van verschillende aandoeningen. Deze vrijgekomen hormonen zorgen namelijk voor een regulerende invloed in de organen waar het ongemak is. Dit betekent de behandeling van verschillende ziekten.

Ze weet waar ze het over heeft! Liep naar buiten met een gloednieuw gevoel. Ik kom zeker terug.

 3. Massage verhoogt de afgifte van bepaalde hormonen.Massage wordt door specialisten uitgevoerd door opzettelijk druk uit te oefenen op het lichaam en het verhoogt de afgifte van sommige hormonen in het lichaam. Dit helpt bij het genezen van verschillende aandoeningen. Deze vrijgekomen hormonen zorgen namelijk voor een regulerende invloed in de organen waar het ongemak is. Dit betekent de behandeling van verschillende ziekten.

4. Massage vermindert de spierspanning aanzienlijk.Massage bevordert de vloeibaarheid van de vloeistof die zich tussen de spieren en de lymfevaten bevindt. Ook is door onderzoek bewezen dat massage de spanning op overmatig uitgerekte spieren vermindert. Omdat spieren om verschillende redenen worden uitgerekt, zoals stress, verschillende ziekten, kunnen pijn in het lichaam worden veroorzaakt, daarom vermindert massage de spanning van de spieren en zorgt ervoor dat de persoon zich goed voelt.

5. Massage helpt vermoeidheid te verlichten en de motivatie te vergroten.Massage is een uiterst gezonde methode. Zo verlicht het vermoeidheid en spanning en helpt het bij het wegwerken van veel psychologische symptomen zoals onwil om te werken, negatieve gedachten.

Massage, beginnend vanuit een enkele regio, creëert positieve fysiologische effecten door het hele lichaam. Massage verhoogt de cellulaire activiteit door de bloedvaten en zenuwen te stimuleren. Hierdoor kunnen de weefsels worden gevoed en verrijkt met meer zuurstof. Het helpt om de metabolische afvalstoffen sneller uit de weefsels te verwijderen. Verhoogt de huidspanning en helderheid. Deze fysiologische effecten kalmeren het menselijk lichaam en creëren een vredig effect. Om al deze positieve effecten van massage te ervaren,

 

Waardoor u zich goed voelt, moet u zeker werken met deskundige therapeuten in het veld. Sayna Skin&Beauty, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, met deskundige therapeuten in het veld, wacht op u om afscheid te nemen van uw stress. Bij Sayna Skin&Beauty, u kunt kiezen uit verschillende massageservices. Kom langs en wij laten u de meest plezierige dingen ervaren we hierboven hebben vermeld.

Leave a comment