Skip to content Skip to footer

Bij
lessen
anbos

Hier kunt u alle informatie vinden over de Bijlessen voor het Anbos examen. Denk bijvoorbeeld aan de soorten bijles duur van de bijles kosten en al het andere informatie.

U zult ook onderaan ok direct u zelf op kunnen geven voor de bijlessen.

WaT zijn anbos bijlessen

Bent u van plan om lid te worden bij Anbos? heeft u problemen / moeites met het behalen van de examens? of wilt u beginnen aan de examens met een sterk gevoel van zekerheid? Meld je dan gauw aan voor de door ons aangeboden bijlessen en maak jezelf examenklaar!

kOSTEN

Wat betreft de kosten hebben wij het volgende te bieden. Per praktijkles 200
Per theorieles 150
Per praktijkles online 125
Per theorieles online 75
Per Deelpakket 945(3 praktijk- 3 theorielessen met 10%korting) t.w.v. 1050,-
Per deel online 540 (6 online lessen met 10% karting) t.w.v. 600,-

Deelpakketten zijn middelen van aanbiedingen maar ook een schatting van benodigde lessen per deel gemiddeld naar onze proffesionele ervaring.

Online?

Mocht je geen tijd hebben of de vervoers middelen niet hebben om aanwezig te zijn is dat absoluut geen probleem! wij bieden namelijk online lessen aan via Zoom en doormiddel van instructie videos hierin kunnen we via een call of vragen via een chat u helpen

Soorten bijles

Wij bieden een variatie aan bijlessen aan. Denk hierbij aan Groeps lessen waarbij we in een groep met een docent en andere studenten aan de slag gaan met het oefenen voor de examens en ook bieden wij Prive lessen aan dit mag met u en gekozen of 1 op 1 zijn heeft u nog meer vragen? stel ze gerust door contact met ons op te nemen.

DUUR

Elke normale les neemt tussen de 2 tot 3 uur in. Onlinelessen daar in tegen duren rond de 1,5 tot 2 uur per les.


Vragen?

Heeft u achteraf nog vragen en of wilt u meer lessen? dan krijgt u als deelnemer een prioriteits regeling in ons systeem. wat wilt dat zeggen? Zolang u deelnemer bent bij ons in welke opleiding dan ook krijgt u als lid extra voorrang op uw vragen(binnen werkuren) dus mocht u vragen hebben over aankomende evenementen en of opleidingen die u wilt volgen bij ons krijgt u direct contact en antwoorden op uw eigen vragen i.p.v. algemene of vaak gestelde vragen.

Saynabeautyfotodocent

Founder AND Master

Sayna Mobin

Mijn ervaring in de beauty branche is jaren geleden als hobby in Iran begonnen en gaandeweg heb ik mij in het afgelopen decennium laten opleiden tot een ervaren beautician.
Zo heb ik mijn beauty vaardigheden nogmaals in Nederland verworven door het succesvol behalen van diverse diploma’s en certificaten op dit vakgebied zoals:
1- Schoonheidsspecialiste;
2- Skin-expert;
3- Skin Master;
4- Microblading;
5- Microneedling;
6- Hand en voetverzorging
7- Brows styling;
8- Hightech radiofrequentie apparaten;
9- Massage etc.

Omdat ik in 2004 mijn Bachelor (English teaching and translation) en in 2009 mijn Master (Language and communication) in Iran had behaald, besloot ik mijn onderwijsvaardigheden in Nederland te combineren met mijn vaardigheden op het gebied van schoonheid.
Inmiddels ben ik een CRKBO geregistreerd erkend docent en heb ik in samenwerking met diverse beauty-academies lessen gegeven op het gebied van huidverzorging en schoonheidsspecialiste.
Tevens heb ik In Juni 2020 Sayna skin and beauty academy/clinic opgericht.